Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΕΠΙΚΟ «ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΕ...

 Ανατριχίλα... (pics-vds)
Η τελευταία «παράσταση» του Κόμπι Μπράιαντ ήταν από τις καλύτερες της ζωής του. Για έκτη φορά στη λαμπερή καριέρα του για 20 χρόνια στα παρκέ του ΝΒΑ και όχι μόνο, ο «Black Mamba» πέτυχε 60 πόντους (!) κι αποχαιρέτησε με τον τρόπο με τον οποίον μόνον αυτός ξέρει το κοινό των αγαπημένων του Λέικερς.
Όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο «Staples Center|, πήγαν για να παραβρεθούν στο αποχαιρετιστήριο πάρτι ενός εκ των κορυφαίων σκόρερς που έπαιξαν ποτέ μπάσκετ. Είδαν τελικά πολλά παραπάνω. Είδαν τον «Black Mamba» να οδηγεί τους «λιμνανθρώπους» στη νίκη 101-96 επί της Γιούτα!
O Μπάιρον Σκοτ είχε προαναγγείλει ότι θα παίξει τουλάχιστον 32 λεπτά. Έλα όμως που ο Κόμπι δεν ήθελε να βγει με τίποτα από το γήπεδο! Ήταν η βραδιά του. Η τελευταία του βραδιά στο άθλημα που αγάπησε και στο οποίο αφοσιώθηκε σε όλη τη ζωή του. Ήταν λοιπόν αποφασισμένος να φύγει προκαλώντας θόρυβο.
Και τον προκάλεσε. Πέτυχε 60 πόντους με 22/50 σουτ και 10/12 ελεύθερες βολές, συμπεριλαμβανομένων και 17 στη σειρά στην τελευταία περίοδο, στο διάστημα που οι Λέικερς έκαναν την ανατροπή και νίκησαν τη Γιούτα.

Πηγή :  www.sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου