Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Οι δήμοι Αγ. Δημητρίου και Αλίμου προωθούν την ανακύκλωση χαρτιού στα σχολεία

 
Μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Χρήστου Καπάταη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την συμμετοχή των Δημάρχων Αγ. Δημητρίου Μαρίας Ανδρούτσου, Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και της Σοφίας Κορωναίου, Περιφερειακή Σύμβουλο και μέλος της Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ.
Eπίσης παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Αλίμου, κ. Καραμολέγκος Αρτέμιος, η Αντιδήμαρχος Αγ. Δημητρίου, Ασημακοπούλου Αικατερίνη καθώς και ο Δ/ντης του Γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μύαρης Λεωνίδας.
Στην συνάντηση προτάθηκε εκ μέρους της Περιφέρειας και του ΕΔΣΝΑ, στους Δημάρχους πιλοτικό πρόγραμμα συλλογής καθαρού χαρτιού από σχολεία και δημόσιες υπηρεσίες. Αφού συζητήθηκαν τεχνικές λεπτομέρειες και αναλύθηκαν από την κ. Κορωναίου όλες οι πτυχές του προγράμματος, δήλωσαν όλοι την βούλησή τους για την γρήγορη εφαρμογή του εν λόγω προγράμματος.
Οι Δήμαρχοι τόνισαν ότι ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας του προγράμματος είναι ιδιαίτερα σημαντικός και ελπιδοφόρος καθώς κατά βάση θα εφαρμόζεται στα σχολεία.
Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με τους Δήμους και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, είναι αποφασισμένη να εφαρμόσει γρήγορα το νέο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων το οποίο πρεσβεύει.

Πηγή : www.vimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου