Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Γιορτάζουν την Ημέρα της Γυναίκας μαγειρεύοντας για τους πρόσφυγες

Προσφέροντας συσσίτιο στους 439 πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Λευκόβρυση Κοζάνης γιορτάζει η η «Κίνηση Γυναικών Εορδαίας» στην Πτολεμαΐδα την Ημέρα της Γυναίκας, σήμερα 8 Μαρτίου

 
 Τα μέλη του συλλόγου προμηθεύτηκαν τα υλικά και με τη βοήθεια τοπικού εργαστηρίου θα μαγειρέψουν 900 μερίδες φαγητού για το μεσημεριανό γεύμα και το βραδινό δείπνο των προσφύγων.

«Αποφασίσαμε σήμερα να μην κάνουμε καμία εκδήλωση και να εργαστούμε, ετοιμάζοντας φαγητό για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται προσωρινά στην Κοζάνη» ανέφερε στο ΑΠΕ -ΜΠΕ το μέλος της κίνησης Γυναικών Θεοδώρα Γούλιαρου.

«Γιορτάζουμε σήμερα και αφιερώνουμε την ημέρα στις γυναίκες πρόσφυγες με τα παιδιά τους, που αναγκάστηκαν να αναζητήσουν σε άλλη χώρα τη συνέχιση της ζωής τους» πρόσθεσε.

Η «Κίνηση Γυναικών Εορδαίας» τους τελευταίους μήνες πραγματοποίησε συλλογή τροφίμων, ρουχισμού, ειδών προσωπικής υγιεινής, παπουτσιών κ.λπ., τα οποία απέστειλε στους χώρους υποδοχής που έχουν στηθεί στα νησιά, αργότερα στην Ειδομένη και τώρα στο χώρο φιλοξενίας του Δήμου Κοζάνης.


Πηγή : www.thepressproject.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου