Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Τσίπρας για Μητσοτάκη / Πρώτη φορά πρωθυπουργός επιλέγει ποια παρουσιάστρια θα του πάρει συνέντευξη

 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί συνέντευξη

Επίθεση προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε από την Κω ο Αλέξης Τσίπρας τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός «δεν τολμά να έρθει σε μια τηλεοπτική συζήτηση απέναντί μου».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έριξε βολές προς τον πρωθυπουργό αναφορικά με το πρωτοφανές αίτημα που υπέβαλε το Μέγαρο Μαξίμου στο Mega, να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη του Κ. Μητσοτάκη ημέρα Παρασκευή, με προτιμητέα μάλιστα ημερομηνία στις 12 Μαΐου και αυτό λόγω του πάνελ των δημοσιογράφων αφού θα είχε απέναντί του τον Γιάννη Πρετεντέρη και την Κατερίνα Παναγοπούλου και όχι την κεντρική παρουσιάστρια Ράνια Τζίμα.

«Είπα πριν ότι ο κος Μητσοτάκης φοβάται πολύ και το δείχνει. Φοβάται τόσο που δεν τολμά να έρθει σε μια τηλεοπτική συζήτηση απέναντί μου ενώπιος ενωπίω. Τη μία λέει ότι το δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας, την άλλη όμως αρνείται να έρθει να συγκριθούμε, να αναπτύξουμε τα επιχειρήματά μας. Κρύβεται, Θέλει να δοξαστεί κρυπτόμενος ή μάλλον λιβανιζόμενος από τους δημοσιογράφους της αρεσκείας του» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ακόμα:

«Γιατί είναι κατανοητό να θέλει να κρυφτεί από μένα. Το καταλαβαίνω. Να κρύβεται όμως και από δημοσιογράφους; Να επιλέγει ποια παρουσιάστρια θα του πάρει συνέντευξη στους τηλεοπτικούς σταθμούς, μην και τον ρωτήσουν κάτι έξω από τα σκονάκια του; Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πρωθυπουργό, τόσο φοβισμένο.Τόσο χαμηλή είναι η αυτοπεποίθησή του; Αν ναι γιατί δεν βγάζουν δυο, τρεις δημοσκοπήσεις με 15 μονάδες μπροστά, γιατί όταν του βγάζουν με 5-6 αγχώνεται. Έβγαλε σήμερα όμως και ένα προεκλογικό σποτ.

Ντύθηκε ΣΥΡΙΖΑ και μας είπε ότι θέλει καλύτερους μισθούς, αποτελεσματικό κράτος και καλύτερο ΕΣΥ. Αλήθεια 4 χρόνια τώρα ποιος κυβερνούσε ο σωσίας του; Γιατί τα έκανε όλα χειρότερα; Ποιόν νομίζει ότι κοροϊδεύει;

Σε λίγο θα πετάξει τη γραβάτα και θα φωνάζει δικαιοσύνη παντού! Αλλά δε μας εκπλήσσει. Ο άνθρωπος που γαλουχήθηκε στις υποκλοπές των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, τώρα επιχειρεί και υποκλοπή ξένης ιδεολογικής ιδιοκτησίας. Μια φορά υποκλοπέας, για πάντα υποκλοπέας».

Πηγή :  https://www.avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου