Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Στις 2 Ιουνίου κερδίζει ο Άγιος Δημήτριος

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για αλλάζουμε την πολη
Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, να είμαστε όλες και όλοι εκεί!
 
Αγαπητοί συμπολίτες, συνδημότες και συνδημότισσες,
 
Με την εκλογική σας ετυμηγορία της 26ης Μαΐου, αναγνωρίσατε το έργο μας, δικαιώσατε τις προσπάθειες που καταβάλαμε και αποδεχθήκατε το κάλεσμά μας να συνεχίσουμε μαζί αυτή την ωραία πορεία που έχουμε χαράξει για την πόλη μας.
Η εμπιστοσύνη σας αποτυπώθηκε με την κατακόρυφη άνοδο των εκλογικών ποσοστών που δώσατε στο συνδυασμό ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ, φέρνοντάς τον στην πρώτη θέση με διαφορά 14 μονάδων από τον δεύτερο.
Ωστόσο, η απλή αναλογική, αλλάζει τον χάρτη της εκπροσώπησής σας στο Δημοτικό Συμβούλιο και μας φέρνει όλους προ των ευθυνών μας για τον τρόπο που θα πορευτούμε από εδώ και μπρος.
Στην εκλογή της επόμενης Κυριακής κρίνονται:
·         Η γνώση και η άποψη για τα προβλήματα του τόπου μας
·         Η υπευθυνότητα απέναντι στον πολίτη και η συνέπεια στις αρχές της δημοκρατίας, της διαφάνειας και της συλλογικότητας
·         Η δυνατότητα σύνθεσης απόψεων και ανάπτυξης συνεργατικών δράσεων
·         Η ευχέρεια διαμόρφωσης προγραμματικών συγκλίσεων
Με βαθύ αίσθημα δικαίωσης, αλλά κυρίως αυξημένης ευθύνης, εμείς είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα.
Εκφράζω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την ανταπόκρισή σας, μια μεγαλύτερη υπόσχεση ότι θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να σταθώ άξια απέναντι στις προσδοκίες σας και ένα κάλεσμα συσπείρωσης και αγώνα για να επισφραγίσουμε αυτή τη σπουδαία νίκη της 26ης Μαΐου.
Με τις σκέψεις αυτές, απευθύνω ενωτικό κάλεσμα σε όλους τους συμπολίτες μας, που κατά την πρώτη Κυριακή δεν δικαιώθηκε η προτίμησή τους.
Ο Άγιος Δημήτριος μας έχει ανάγκη όλους.
Να αφήσουμε πίσω κάθε δευτερεύον που μας χωρίζει, να διαμορφώσουμε νέο κλίμα συνεργασίας και ενότητας και να σκύψουμε με νέο πνεύμα πάνω στα κοινά μας προβλήματα.
Στις 2 Ιουνίου ψηφίζουμε για το μέλλον της πόλης μας!
Ας είμαστε όλοι εκεί!

Μαρία Ανδρούτσου
Επικεφαλής της δημοτικής κίνησης
ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου